Agra - Taj Mahal

Agra - Taj Mahal

vrijdag 14 februari 2020

Het laatste woord.

Bestemming Rajastan.
Tijdens gesprekken met familie en vrienden kwamen steeds enkele negatieve stereotypes over India naar voor. Het zou gevaarlijk zijn voor je maag en darmen. Pas maar op voor want het is daar heel vuil hoor... Dit vooroordeel werd tijdens de reis volledig ontkracht. Mits een elementaire hygiënische discipline, samen met de keuze door Hobo van uitstekende hotels en restaurants, kunnen we dit foutief cliché volledig weerleggen.
Vlag van India.
Weder.
Nog zoiets dat verkeerd voorgesteld wordt. Het weder. We hebben schitterend weer, wolkeloze blauwe lucht en aangename temperaturen van rond de 22 - 24° gekend.

Fascinerend in al zijn facetten.
Rajastan heeft ontzettend veel te bieden. Dromen over woestijnen, sprookjesachtige paleizen en forten worden werkelijkheid. Kamelen, olifanten, heilige koeien en ratten zijn goed voor een paar uurtjes verwondering. Het verkeer met zijn riksja's, toektoeks, fietsen, taxi's en heilige koeien is chaotisch en verbazend, het werkt hier. Luxe hotels en restaurants maken de reis tot een unieke ervaring. Het mooiste gebouw ter wereld (Taj Mahal) is hier eeuwen geleden gebouwd en zoals al de wereldleiders hebben wij dit met verwondering kunnen aanschouwen. We hebben kunnen ervaren dat het van een ongeëvenaarde schoonheid getuigd.
Route van de rondrit in Rajastan.
Reisgezelschap en reisleiding.
Het succes van deze reis was mede te danken aan zowel de groep medereizigers, als aan Jan R. de reisbegeleider. Tijdens de ganse reis werden we perfect begeleid door Jan. Met zijn grote ervaring op gebied van reisbegeleiding en enorme kennis over het land, werd alles vlot en tot ieders grote tevredenheid correct geregeld.
Reisleider Jan R.
Heb je altijd eens naar Rajastan gewild? Dan is dat iets voor jou. Het is een fantastische bestemming met een enorme variëteit aan ervaringen en een uitstekend programma van HOBO Wereldreizen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten